Снимка: БулфотоНа 25 ноември 2016 г. по обед, в района на бензиностанция в

...
Снимка: БулфотоНа 25 ноември 2016 г. по обед, в района на бензиностанция в
Коментари Харесай

Съдът във Варна вкара зад решетките неправоспособен водач заради шофьорска книжка менте

Снимка: Булфото

На 25 ноември 2016 г. по обед, в региона на бензиностанция в село Синдел полицейски чиновници спрели за инспекция лек автомобил „ Форд “, с немски регистрационен номер, ръководен от 37-годишния Д. А.

Водачът показал персоналната си карта и удостоверение за ръководство на МПС на негово име по полски пример. При оглед на шофьорската брошура, чиновниците се усъмнили в нейната достоверност. 

С протокол за непринудено предаване тя била дадена за експертиза, която открива, че документът е неистинен, отпечатан чрез цветно принтерно прекопирване, без нужните защитни знаци. 

Справка в осведомителните масиви демонстрира, че подсъдимият в никакъв случай не е имал дееспособност като лидер на МПС, има предишна съдимост и неведнъж е бил глобен за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.      

        Пред съда 37-годишния  обвиняем призна, че умишлено се е употребил от неистинския формален документ, като от него за самото му сформиране не може да се търси наказателна отговорност. По силата на реализирано съглашение сред страните, съдът му наложи наказване от 10 месеца отнемане от независимост, което да изтърпи при общ режим. Съдебният акт е финален.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР